Missio

Kemin Kuninkaalliset on riippumaton ja avoimesti  toimiva ryhmä. Kuninkaalliset järjestävät vuosittain muutamia tapahtumia, joiden tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen.  Lähinnä ryhmän sydäntä ovat Meri-Lapin, erityisesti Kemin alueen ihmiset.  Konserteista ja ohjelmallisista tapahtumista saatu tuotto ohjataan mm. vähävaraisille perheille sekä lasten, vanhusten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen.
 
Raha siirtyy kohteisiin useimmiten yhteistyökumppanien kautta. Näitä ovat Kemin kaupungin sekä Kemin seurakunnan perhetyöntekijät, jotka toimittavat kulloinkin antamamme summan suoraan kädestä käteen. Näin toteutuu myös lahjan saajan yksityisyyden suoja.  Kuninkaalliset voivat tukea myös esimerkiksi sairaalan toimintaa tai muuta yhteisöä hyväksi katsomallaan tavalla.  Tuesta päätetään ryhmässä, demokraattisesti ja ensisijaisena ehdottajana toimii aina kulloisenkin vuoden kuningaspari. Kerätyistä ja käytetyistä varoista pyritään vuosittain ilmoittamaan lehdessä tai Kuninkaallisten tilaisuuksissa.
 
Kemin Kuninkaalliset haluavat myös omalta osaltaan olla rakentamassa ”ihmekaupungin” imagoa. Haluamme lähettää maailmalle viestin, että Kemi on humaani, ihmisiä palveleva, kulttuuria ja arjen värikkyyttä tarjoava kaupunki. Se, että kuka vain voi avoimesti äänestää ketä vain Kemin kuninkaaksi ja kuningattareksi on mielestämme osoitus tasa-arvosta ja vapaudesta. Kemin kuninkailla ei ole suurta valtaa poliittisella tantereella, mutta sitäkin suurempi mahdollisuus vaikuttaa ihmisten sydämiin.