Tapahtumat

Suuri kuninkaallinen lastenjuhla 

Lasten toimintakeskus Sarjiksessa 2010 järjestetty lastenjuhla veti talon niin täyteen kaikenikäisiä lapsia, että liikkuminen oli välillä suorastaan vaikeaa. Kaikki Kuninkaalliset olivat pukeutuneet hienoihin fantasia-asuihin ja ohjelmaa oli runsaasti.  Oli pelleshow, lasten esittämää teatteria, ongintaa, taikuripoika, ihmekoira temppuineen, askartelua ja leikkejä. Puffetista sai leivonnaisia, karkkia ja mehua, aikuisille tietenkin kahviakin.   Juhlalle sävellettiin oma alku ja loppulaulu ja kotiin lähtiessä kaikki lapset saivat ilmapallon. Värikkäästä ja iloisesta juhlasta jäi sekä järjestäjille että lapsiperheille iloinen mieli.
 
Kemin Kuninkaalliset ovat osallistuneet vuosien varrella Kemin Joulunavaukseen, päiväkotivierailuihin, joulutervehdyksiin Sauvosaaren sairaalassa ja Elsalassa sekä muihin Kemin tapahtumiin.  
   
Kesällä 2013 järjestettiin musiikkitapahtuma Kolopallo Rock ja Royal Golf Trophy golfkisa Kemin golfkentällä. Mukana oli suuri joukko musiikin ja golfin ystäviä. Golfkisan aikana esiintyivät kemiläiset taiteilijaryhmät.